Tibetaanse Terriër pupsBeschrijving

Op 25 februari 2020 zijn de 7 pups van Pacha en reu Sonam geboren (4 teefjes en 3 reutjes). De ouders zijn getest en vrij van alle testbare erfelijke gebreken die kunnen voorkomen binnen het ras. De pups worden in huis groot gebracht bij ons gezin met kinderen en worden goed gesocialiseerd. Buiten de gezondheid fokken wij op karakter en type. Voor onze pups zoeken we een liefdevol mandje, waar tijd en aandacht voor de pup belangrijk is. De pups gaan weg inc. Stamboom, DNA profiel, Europees paspoort, inentingen, ontwormingen, chip en puppypakket.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.