Vanaf 1 december pupsBeschrijving

Op 28 november 2017: zijn er 4 teefjes en 3 reutjes geboren


een teefje en een reutje hebben nog geen nieuw baasje.Vader: Islanza Spectre (Zweeds kamp. Welford's Kensington Garden x Islanza Hit the Spot)
Moeder: Utsa our Loyal Welsh (Eastfarm's Jackpot x Cari Terwyn our Loyal Welsh)

Wij fokken volgens de strenge regels van de Raad van Beheer.

Utsa heeft op Tentoonstellingen meerdere keren de uitslag Uitmuntend behaald.

Utsa Our Loyal Welsh heeft de jachtopleiding gevolgd en gaat elk jachtseisoen mee op jacht.

Utsa woont gewoon thuis samen met onze andere (gezinsleden) honden

Utsa heeft A heupen en is vrij van oogafwijkingen.

Onze honden leven gewoon bij ons in huis en ook de puppy's zullen in huis tussen ons en onze honden worden groot gebracht tot zij oud genoeg zijn om naar hun nieuwe baasjes te kunnen gaan.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.