VERWACHT: Zwarte en fauve Briard puppy'sBeschrijving

Begin juli verwachten wij een nestje fauve en zwarte FCI stamboom Briardpups van uitmuntende afstamming.

Moeder: schoonheidskampioen Huyen Haibibi Ayoka van de Boksenberg, HD-A, CSNB-vrij, EU-vrij. Huyen heeft diverse karaktertesten behaald met uitmuntende beoordelingen. Ook is zij Nederlands kampioen schoonheid en uitgeselecteerd als uitmuntende fokteef met meerwaarde voor het ras in diverse landen. (Nederland, België Frankrijk) Huyen is een lieve, gezonde, vriendelijke meid met typische Briardkenmerken.

Vader: schoonheidskampioen Goel vom Wälkesberg, HD-a, CSNB-vrij, EU-vrij, ED-vrij. Goel heeft diverse karaktertesten behaald met uitmuntende beoordelingen. Hij is Duits kampioen schoonheid (hij woont in Duitsland) en is uitgeselecteerd als uitmuntende dekreu met meerwaarde voor het ras. Wij hebben Goel uitgekozen als partner voor onze Huyen omdat hij een uiterst vriendelijke karakter heeft, goed gezond is en qua type heel goed bij haar past.

Wij verwachten gebalanceerde, vriendelijke, mooie pupjes uit deze uitmuntende combinatie. De pupjes worden in de woonkamer geboren en groeien hier en bij mooi weer in hun buitenspeeltuin op. Ze maken zo kennis met alle gewenste geluiden en belevenissen van alle dag. De pupjes groeien op met de mama, een andere hond en katten. Uiteraard krijgen de pupjes op tijd hun wormenkuurtjes, hun inenting en worden zij door de dierenarts gecontroleerd. Zij krijgen een Europees dierenpaspoort, een FCI stamboom uitgegeven door de Raad van Beheer in Nederland en een DNA registratie. Zij worden gechipt en geregistreerd door de Raad van Beheer, de enige officiële instantie daarvoor in Nederland.

Wilt u meer informatie, een pupje reserveren of kennis komen maken met ons en onze honden neem geheel vrijblijvend contact met ons op. www.jumpingbriards.nl briard@zeelandnet.nl 0115-477459 

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.