Weimaraner pups langhaar verwacht 10/07/2019Beschrijving

Langhaar Weimaraner vom Wenzelhorst verwacht begin juli pups uit de combinatie Seu Dalva v.d. Doornburght & Chester vom Oberdeich Beide ouderdieren HD-A, in het bezit van vele jachtdiploma's en een prachtig uiterlijk. Pups krijgen een fokcertificaat van de Vereniging Weimarse Staande Hond. Meer weten over de pups, ouderdieren, kennel of de Weimaraner? Kijk dan op www.wenzelhorst.nl of mail ons op info@wenzelhorst.nl
Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.