Wij verwachten rond 15 mei Ierse Setter puppies.Beschrijving

Deze mooie combinatie is met zorg uitgezocht waarbij vooral gelet is op gezondheid en karakter. Voldoet aan het Verenigingsfok reglement van de Ierse Setter Club. Voor de gezondheidsuitslagen, stambomen en de echo kijk op onze website www.juggernauts.nl

Onze eerste Ierse Setter is bij ons gekomen in 1984, ons eerste nestje is gefokt in 1997. Voor ons is de Ierse Setter een heerlijk ras, ze zijn lief en echte mensen (honden) vrienden. Het verveelt nooit. Ook kunnen ze duiveltjes zijn en soms hebben ze watjes in de oren. Dan doen ze net alsof ze niet goed kunnen horen. Maar uiteindelijk komt alles weer goed. Ik heb altijd veel plezier met ze, als je zelf even wat minder gaat dan voelen ze het perfect aan, en zorgen ervoor dat je snel weer de oude wordt. Mochten er nog vragen zijn laat het gerust even weten kan per email of telefoon.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.