Zwarte Duitse Herder Pups uit bekende werklijnenBeschrijving

Nog 4 zwarte toppers uit een nest van 8 stuks zoeken nog een nieuw huis.

Wij zijn Pepper, Pax, Puma en Panter en geboren begin november, onze vader en moeder zijn erg gezond en draaien met hun baasjes mee in de africhtingssport en presteren erg goed.

(Voor de kenners: beide HD/ED A, rug gezond en DM vrij, IPO3 en beide Certificaat van fokniveau en natuurlijk een stamboom)

Graag gaan we naar sportieve eigenaren met kennis van Duitse Herders, het mooiste is; we mogen voor de Kerst vertrekken, kunnen we bij jullie de kerstboom bewonderen ;)

Onze moeder is Wolfsgrauw van kleur en vader is Zwart-bruin.

Willen jullie nog meer weten bel dan onze fokker, ze zal je verder op de hoogte brengen.

Groeten van ons viertal (1x teef, 3x reu)

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.