Zwitserse Witte Herder pupsBeschrijving

Wij hebben nog enkele pups beschikbaar. De pups zijn geboren op 21 augustus 2018. Ze zijn vrolijk, ondernemend en goed gesocialiseerd en binnenkort aan een nieuw baasje toe. Ze groeien op in een landelijke omgeving midden in de stad en zijn gewend aan onze poezen en de rest van de roedel.
Zowel vader als moeder (laatste twee foto's) zijn HD/ED/DM/MDR1 vrij, super sociaal en heel vriendelijk naar mens en dier. Je bent van harte welkom om te komen kennismaken of bel voor meer info. 

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.