Zwitserse witte Herder pupsBeschrijving

Wij hebben regelmatig een nestje stok- en langstokhaar witte herder pups. Onze pups krijgen een stamboom, chip, EU paspoort, chipregistratie, koopcontract, 1e enting en ontwormingen en puppyhandleiding en pakket.

Ze groeien op in onze huiskamer met kinderen, katten en andere honden. Als het weer het toelaat, komen ze ook buiten. De ouders van de pups worden getest op HD, ED, DM en MDR1. We letten daarnaast op karakter en bloedlijnen (geen inteelt), wij fokken een gezinshond die actief met de baas kan zijn en thuis prettig is om mee samen te leven. Witte herders zijn van nature kindvriendelijk, intelligent, waaks, baasgericht, speels en zacht van aard.

Als u interesse of vragen heeft kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.