Zwitserse Witte Herder pupsBeschrijving

Ons nestje van Ice en Wolf is op 31 maart geboren. Enkele reutjes zoeken nog een heel fijn baasje. De pups zijn langstokhaar en gefokt volgens de gezondheidregels van de rasvereniging (HD/ED/DM/MDR1vrij) uit aangekeurde ouders en groeien op in huiselijke kring samen met andere honden en poezen. Ze mogen rond 22 mei het nest verlaten en zijn dan ontwormd, geënt en gechipt. Ze hebben uiteraard een stamboom van de Raad van Beheer, een gezondheidsverklaring, Europees Paspoort en koopovereenkomst. Socialiseren vinden wij heel erg belangrijk en u bent dan ook van harte welkom om te komen kennismaken.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.