Zwitserse Witte Herder pupsBeschrijving

Wij hebben nog enkele reutjes beschikbaar. Onze pups zijn geboren op 5 mei en zijn gefokt volgens de gezondheidsregels van de rasvereniging. Vader én moeder zijn HD/ED/DM en MDR1 vrij. Ze mogen per direct het nest verlaten. Ze zijn dan ontwormd, geënt en gechipt door de Raad van Beheer. Ze hebben een koopovereenkomst, een Europees paspoort met gezondheidsverklaring en een F.C.I. stamboom.
De langstockhaar pups groeien op in huiselijk sfeer maar zijn ook vaak buiten in een landelijke omgeving. Ze zijn gewend aan poezen en andere honden. Ze kennen de geur van paarden, varkens en kippen en krijgen overdag super veel bezoek want socialisatie is voor een herder pup heel erg belangrijk, wij nemen dit zeer serieus. U bent daarom van harte welkom om met ze te komen kennismaken.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.