BoomerRasgroep

niet door de FCI erkende rassen

Boomer

Beschrijving

De Boomer is geen erkend ras. Het is een kruising tussen twee kleine langharige rassen. Daar deze niet hetzelfde hoeven te zijn is de diversiteit in dit "ras" zeer groot. Bijna alle halflangharige kleinere rasloze honden worden in de volksmond Boomer genoemd. Daar ze zeer "aaibaar" zijn en wat grootte betreft zeer handteerbaar, is het een zeer populaire hond geworden. Over het algemeen zijn het zeer vriendelijke lieve hondjes.

Activiteit

De Boomer is zeer beweeglijk en allert en is altijd in voor een spelletje. Hij past zich makkelijk, aan de verschillende omstandigheden, aan.

Verschijning

Algemeen: langharige, kleinere hond. Kleur: iedere kleur is toegelaten Hoofd en schedel: passend bij het lijf Staart: altijd vrolijk gedragen Voeten: naar gelang de kruising Beharing: halflang tot lang, van hard tot zijdenachting. Dit naar gelang de kruising. Schofthoogte: ligt tussen de 25 en 45 cm.

Aard

Vriendelijk Opmerkzaam Aanhankelijk
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.