Hondenrassen


Klik boven in het frame op de beginletter van het ras of ga naar de rasgroep waarvan u de rassen wilt zien. Vervolgens kunt u een ras aanklikken.

De rasinformatie bevat drie verschillende onderdelen per ras.

  • rasbeschrijving: oorsprong van het ras, al dan niet met een afbeelding, verschijning, beharing, grootte, activiteit en aard.
  • kennels: namen van bij ons aangemelde kennels. Sommigen hebben een vermelding, anderen bieden meer informatie. Ook nesten kunnen per kennel vermeld worden.
  • rasvereniging: adressen, puppybemiddeling etc.

De schermen zijn zo opgebouwd dat alle informatie per ras bij elkaar staat en dat u gemakkelijk van het ene ras naar het andere kunt switchen. Wij stellen uw input en aanvullingen zeer op prijs. Juist door uw kennis en ervaring als kennel of rasvereniging wordt deze site volledig en actueel. Wanneer u opmerkingen heeft over een rasbeschrijving kunt u ons een e-mail sturen. Gebruik hiervoor het e-mailadres dat aan het einde van iedere pagina wordt weergegeven.

Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.