Russische korthaar ToyRasgroep

Terriers

Russische korthaar Toy

Activiteit

Een hondje met karakter, maar mag niet aggressief of overdreven terughoudend zijn.

Verschijning

Een kleine, elegante hond. Levendig, in verhouding hoog op de benen met fijn "bone" en goed bespierd. Het hoofd is klein in vergelijking met het lichaam met relatief grote staande oren. Kort, glad, dicht aanliggende glimmende vacht zonder ondervacht. De schofthoogte van de Russian Toy ligt tussen de 20 cm en 30 cm. Het gewicht ligt rond de 3 kilo.
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.