Russische langhaar ToyRasgroep

Terriers

Russische langhaar Toy

Verschijning

Een kleine, elegante hond. Levendig, in verhouding hoog op de benen met fijn "bone" en goed bespierd. Het hoofd is klein in vergelijking met het lichaam met relatief grote staande oren. Het lichaam is bedekt met middelmatig lang (3-5 cm.), steil of licht golvend haar. Dicht aanliggend. Het mag de belijning van de hond niet storen. Het haar op het hoofd en voorkanten van de benen is kort en vlak aanliggend. Duidelijke bevedering aan achterzijde van de benen. De voeten hebben zijdeachtig lang haar en de nagels moeten compleet bedekt zijn. De oren moeten goed bevederd zijn (Bij een leeftijd boven de 3 jaar moeten de randen en de punten van de oren volledig verboren worden onder het haar. De lichaamsbeharing mag niet korter zijn dan 2 cm. De schofthoogte van de Russian Toy ligt tussen de 20 en 30 cm. Het gewicht ligt rond de 3 kilo.
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.