De keuze van een hond

Op deze Site worden veel verschillende rassen besproken en staan veel afbeeldingen van honden. Maar hoe kies je nu een hond? In dit keuzeproces kunnen verschillende stappen worden onderscheiden, die u één voor één zult moeten doorlopen.

Het stappenplan zou er als volgt uit kunnen zien:

  1. Wel / geen hond
  2. Reu / teef
  3. Pup / oudere hond
  4. Rashond / bastaard
  5. Welke rasgroep
  6. Keuze maken

Het is raadzaam om te bedenken in welke fase van de besluitvorming u zich momenteel bevindt. Misschien hebt u al een ras gezien dat u bevalt, en wilt u alleen weten hoe u een puppy moet kiezen uit een nestje bij de fokker. Klik op het onderwerp waar u meer van wilt weten.

Indien u vragen heeft over dit onderwerp, stuur een e-mail aan onze helpdesk

Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.